Как да извадим кърлеж у дома напълно безопасно – трябват ви само вода и клечка за уши (ВИДЕО):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Обичате ли природата? Лятото е сезонът, когато излизаме навън и се радваме на зелената трева в паркове и градинки. Само че и тези любими местенца си имат своите скрити рискове – дори сами да не сте го изпитвали, сигурно познавате хора, които са били ухапани от кърлеж .

Напръскайте с това във Вашия дом и там няма да има комари, хлебарки и мухи само след 2 часа! Ние всички обичаме дома ни да бъде чист и организиран, но за съжаление всички сме изправени пред п…May 31 2020vijti.com

Както е известно, кърлежите са основните преносители на енцефалит , затова трябва да бъдат премахнати възможно най-бързо.

Много хора продължават да използват старомодния метод с олио и пръстен, или се опитват да извадят кръвопийците с пинсета.

Нашата редакция представя на Вашето внимание уникален трик, благодарение на който лесно можете да премахнете кърлежа, така че нито една част от тялото му да не остане в човешката кожа. За целта са ви необходими само вода и клечка за уши с памучни накрайници.

Внимателно наблюдавайте как жената премахва кърлежа във видеоклипа и запомнете последователността на движенията ѝ. В критична ситуация този метод може да стане истинско спасение.

Не забравяйте, че трябва да действате в посока срещу часовата стрелка и да въртите насекомото с бавни кръгови движения, сякаш се опитвате да извадите болта от гайката.

Можете да опитате да използвате вазелин или спирт, вместо вода. Най-важното е внимателно да извадите кърлежа, за да остане цял и здрав.

Ако тази информация ви се стори полезна, споделетея я с приятелите си!

ВИДЕО >>> ТУК


Източник: За Жената

Най-добрите домашни средства срещу комари, с които ще ги държите надалеч и ще си осигурите спокойствиеЛятото е любим сезон – дълги вечери, жега, разходки край морето или реката, но и досадни комари, кои…Aug 12 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!