И богатите също плачат: Сутеньор измами братя Диневи

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

29-годишен сутеньор преметна с няколко хиляди лева господарите на Свети Влас Динко и Йордан Диневи.
Престъпникът Петър П. от Нова Загора пристигнал в курортното селище преди две години и се цанил за касиер на яхтеното пристанище на бизнесмените, където само за двайсетина дни успял да открадне няколко хиляди лева, преди да бъде разкрит. Скандала осветли пред Lupa.bg източник от РПУ-Несебър.
След като баровците разкрили, че служителят им бърка в „кацата с мед”, Петър бил уволнен дисциплинарно и срещу него стартирало досъдебно производство. След като „бизнесът” на пристанището се спихнал, бандитът решил да се развихри като сутеньор. в Свети Влас, Слънчев Бряг, Елените и Несебър, където всяка вечер предлагал на богати наши и чужди клиенти три 20-годишни девойки.
Мая Манолова спонсорирана от владетелите на черноморския курорт Свети Влас – Динко и Йордан ДиневиВладетелите на черноморския курорт Свети Влас – Динко и Йордан Диневи били основните спонсори на кам…Sep 4 2019vijti.com

Проститутките от Сливен и Нова Загора носели космически приходи на тариката, обясни източникът на Lupa.bg. Според информацията сутеньорът наел апартамент в Свети Влас от 65 годишния Г. Т. от Хасково.
В жилището често се вихрели купони с огромни количества алкохол и дрога, но 20-годишните труженички започнали да създават проблеми на съседите с любовните си писъци.
Ценоразписът на Петър гласял, че един час секс с всички екстри струва 200 лв. за българи и 150 евро за чужденци.

В заверата участвали и двама спасители от плажа на Свети Влас, които намирали загорели за ласки мъже. Те обаче били заподозрени от шефовете си, че участват в незаконната манифактура и били пред уволнение в средата на сезона, затова се отказали да помагат на търговеца на удоволствия, уточни нашият източник.
Ядосан, Петър се заканил, че ще ги натопи в полицията, че предлагат марихуана на туристите на плажа.
Припомняме че един от най-богатите българи Динко Динев направи официална промоция на Даниела Неделчева, която само след няколко месеца ще го дари със седми наследник.
Властелинът на курорта Свети Влас и подгласничката в конкурса „Мис България“ 2013 Даниела Неделчева за сефте се появиха като двойка на провелия се преди няколко вечери морски фешън уик.

За поредната красавица в дебелото тефтерче на брат Динев и за бременността ѝ се разбра през месец май, а папараците на ПИК щракнаха двойката при един от огледите на мултифункционалната 7-етажна жилищна сграда в столичния кв. „Лозенец“, която компанията на Диневи строи.

Източник: лупа
Динко Динев позлати жената, която ще му роди седмо дете: Миската Даниела Неделчева с „Ферари“ за половин милионЕдин от най-богатите българи Динко Динев направи официална промоция на Даниела Неделчева, която само…Sep 5 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!