Инцидент с дъщерята на водещия на Ергенът, Наум Шопов

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Теа Минкова, която е позната като красивата половинка на водещия на „Ергенът“ Наум Шопов,  наскоро си е „изкарала ангелите“ заради инцидент с малкото ѝ момиченце. Инфлуенсърката веднага сподели с последователите си в социалните мрежи за нелепата случка.

Преди дни приятелката на Наум Шопов и дъщеричката им Амая са преживели нещо, което няма да запомнят с хубаво в столичен мол.

Момиченцето отишло в детски парти център, за да се забавлява на съоръженията, когато изведнъж отнякъде се появило друго детенце, което нападнало Амая.

„Едно момиченце връхлетя Амая и се вкопчи в лицето ѝ като питбул“, оплака се Теа в социалните мрежи и показа снимки на пострадалата си дъщеричка. Ставало въпрос за непровокирано насилие, а родителите на детето, което нападнало инфруенсърската дъщеря, се извинили.

Теа Минкова обаче, се ужасила от друго – детето, нападнало Амая, било болно, а инфлуенсърката е възмутена, че родителите са допуснали болно дете на площадка със здрави, пише show.blitz.bg.

Заплашват Наум Шопов заради изгонването на една от участничките в ЕргенътПореден раздор в мрежата всява риалитито „Ергенът“. Водещият на тв сагата Наум Шопов се оплака, че и…Apr 15 2022vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!