Интересно обяснение за случващото се по морето ни от няколко дни насам! Слух притеснил българите

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

оста интересно обяснение за случващото се по морето ни от няколко дни насам даде пред репортер на Plovdiv24.bg управителка на семеен хотел в Несебър. Според нея причина за огромния наплив от летовници е упорито циркулиращ слух, че през втората половина на август у нас ще има ново сериозно затягане на противоепидемичните мерки, което е накарало хората да предпочетат да вземат почивката си през юли и началото на август.

Както медията ни ви информира вчера, от средата на миналата седмица местата за настаняване, особено по Южното Черноморие, са заети почти на 100 процента, а намирането на свободни чадъри и шезлонги на плажовете след 10,00 часа е много трудно начинание.

Изключителна рядкост са и свободните места за паркиране, включително и свободни платени паркинги. Такова е положението в момента в Слънчев бряг, Несебър, Поморие, както и на юг от Бургас.

Задръстванията в морския град също станаха ежедневие – и заради засиления трафик, и заради ремонтните дейности.

Хотел на ужасите на морето! Туристка: 20 години не бях идвала, потресена съм / СНИМКИРазочарована от почивката си по нашето море туристка публикува в социалната мрежа Фейсбук доста остъ…Aug 2 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!