Изпълниха нова смъртна присъда в САЩ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Мъж, признат за виновен в изнасилване и убийство чрез удушаване на 19-годишна студентка, който докрай твърдеше, че е невинен, беше екзекутиран в САЩ и стана 12-ият човек с изпълнена смъртна присъда от началото на годината, предаде Франс прес. Службата по наказателни дела в Тексас потвърди вчера смъртта на Лари Суиърингън в държавния затвор в Хънтсвил.

Мъж „издаде“ смъртна присъда на Бойко Борисов- видеоРазстрел за главния прокурор, бесило за премиера и по 2 апартамента за всички бивши агенти на Държав…Oct 13 2019vijti.com

Според американски медии 48-годишният мъж до смъртта си твърдял, че е невинен. Адвокатите му изтъкнаха, че ДНК, намерено под ноктите на жертвата, не съвпада с това на клиента им.

Американският Върховен съд снощи отказа спиране на изпълнението на екзекуцията, след като преди това тя беше отлагана пет пъти. „Господи, прости им. Те не знаят какво вършат„, казал осъденият непосредствено преди екзекуцията според американски медии.

Суирингън беше осъден през 2000 година за смъртта на Мелиса Тротър, студентка, с която бил в интимни отношения, пише в. „Хюстън кроникъл“.

Младата жена била видяна с него на 8 декември 1998 г., в деня на изчезването си, а в колата му били открити следи от нея. Няколко седмици по-късно трупът й бил открит в гора от ловци с омотана около врата част от чорапогащник. Останалата част от чорапогащника била открита в дома на Суирингън.

Това е четвъртата екзекуция в Тексас и 12-ата в САЩ от началото на 2019 г., според информационния център за смъртното наказание. Останалите екзекуции са извършени в четири южни щата: Алабама, Джорджия, Флорида и Тенеси.

Мъж в Холандия държал децата си като затворници години наредПолицията влезе във ферма, в която мъж и шестте му деца живеели изолирано от години в холандската пр…Oct 17 2019vijti.com

Източник: dunavmost

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!