Ивана показа дома си и всички ахнаха от колосалните му размери! Като хотел е! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимката на поп фолк-феновете, гласовитата Ивана , досега не беше показвала мястото, където търси уединение и бягство от суетата. С две думи – „скромния“ си дом .

Оказа се, че не става дума за обикновен апартамент или дори къща, а за сграда с размерите на семеен хотел! В пост в социалните мрежи певицата показа снимки от палата си, който нарича моето „вкъщи”.

Ивана къща

Снимка: kliuki.net

От кадрите не става ясно къде всъщност се намира просторното й жилище, но със сигурност не е покрай София.

Отдавна се знае, че фолк звездата от години живее  в Пловдив. И най-вероятно впечатляващата й къща е някъде покрай града под тепетата.

От фотосите няма как да не се изненадаме от размерите на палата на фолк звездата, но и от обширният двор около постройката. Грижливо подрязаните храсти и окосената трева и цветната градина гарантират на Ивана онова чувство за спокоен живот, които търси всеки ангажиран човек в своята крепост когато се прибере у дома си.

Ивана къща двор

Снимка: kliuki.net

По-интересно е обаче с кого певицата споделя този огромен палат и тъне в разкош. Явно това не е дъщеря й Теди, която последва мечтите си и се развива по свой път, но в столицата.

домът на Ивана

Снимка: kliuki.net

Има ли любим до себе си засега остава под въпрос. Ивана избягва да коментира личния си живот. Но обеща, че много скоро ще говори пред някоя медия. Ще сподели какви са мечтите й, а и ще пусне камери зад стените на дома си в своето вкъщи.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!