Зрители скочиха на Кристина от „Стани богат“, но най-умният я защити

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересен участник в тазвечершния епизод на „Стани богат“ предизвика сериозна полемика сред зрителите на фейсбук страницата на предаването. Става дума за Кристина Владева, която бе представена от водещия Михаил Билалов като „скандално млада, която държи аптека в Казанлък“.

външна реклама

Тя мина безпроблемно през въпросите до 500 лева, след което отговори правилно и на шестия за 1000 лв. След това обаче я попитаха „Какъв нетипичен за днешна Северна Америка език е официален в канадската провинция Квебек?“. Възможните отговори бяха „Френски“, „Немски“, „Португалски“ и Хинди“.

„Трябва да е нетипичен език“, започна тя разсъжденията си. „Най-нетипично ми звучи Хинди, но въпросът е какъв е този език. Най-типичния за Америка си е американски. В Канада – канадски (смее се). Френският и португалският са ми по-скоро към тези европейските езици. И немския, но… Ще поискам помощ от публиката“, реши участничката. Хората в залата дадоха 51 процента за правилния отговор – френски език, и цели 49 за останалите три – „немски – 16“, „португалски – 28“ и „хинди – 5“.

„Значи моята логика явно въобще не е… Може би е свързано нещо с френски колонии сигурно, от там. Помислих си го, но изключих това – обединяването по групи. Маркирам френски език“, каза тя, а след това попита водещия: „А хинди всъщност от къде е?“ „От Индия“, отговори Билалов.

Именно разсъжденията й на този въпрос предизвикаха много критика към нея във фейсбук страницата на предаването:

„Оказа се, че не знае дори какво е хинди. Пък камо ли, че френски е официален език в Канада“.

„За щастие скоро ще свършат мъките на това девойче!“

„Ужас – американски език, не знае какъв език се говори в Канада!!!“

„Тази жена бързо да си ходи, че не се трае липсата на обща култура“.

„Лъжа е, че красотата ще спаси света“.

„Майкоу ..в Америка говорят американски, а в Канада канадски ! Жива да не бях !“

„Хинди от къде беше, че не си спомням. Не беше ли някъде от хиндонезия“.

В коментарите обаче се включи и един от най-умните участници, които историята на предаването помни. Става дума за композитора от Пловдив Васил Бележков, който преди време достигна до въпрос за 20 000 лева. Той написа коментар: „А защо френският да е нетипичен за Канада? За мен е некоректно зададен въпрос. Би бил коректен, ако примерно всички френскоговорящи извън гр. Квебек изведнъж са се изпарили примерно… „

Самата Кристина отговори след това и на въпрос за 2000 лева, а в следващия етап на играта може да се каже, че бе подведена от водещия. Въпросът за 3000 лева – сума, която тя заключи като втора сигурна, бе „Коя от групите е създадена в Австралия?“ Възможните отговори бяха: „AC/DC“, „Грейтфул Дед“, „Ролинг Стоунс“ и „Зи Зи Топ“.

В разсъжденията си фармацевтката разкри, че са й познати всички групи без втората. Тя добави, че дядо й е бил диджей, а родителите й слушат такава музика. „Аз слушам AC/DC, които за фитнеса са много мотивиращи“, каза тя, но каза, че за нея тази група и „Ролинг Стоунс“ са американци, а за другите две не знае. Владева използа и последния си жокер „50/50“ и останаха именно двата отговора, които според нея са от Америка. „Сещам се за песни на AC/DC, но за такива на Ролинг Стоунс – не“, каза тя, а Билалов запя песента „Angie“, която е именно на Мик Джагър и компания. „Това ми звучи по-скоро като „Ролинг Стоунс. AC/DC са по-хард“. „То не е да ти звучи по-скоро, това си е направо „Ролинг Стоунс““, каза Билалов. Тя му се довери и посочи именно британските рокаджии като правилен отговор, което бе грешка и си тръгна със сума от 500 лева.

Кадри: БТВ

Невиждана досега изцепка на Билалов по време на „Стани Богат“Невероятно шоу направи водещият на „Стани Богат“ Михаил Билалов в днешното издание на телевизионната…Sep 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!