Зрителите възхитени от Мария като Лили Иванова в “Капките”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Зрителите много харесаха изпълнението на попфолк певицата Мария като Лили Иванова. Тя излезе последна от участниците и успя да измитира гранддамата на българската музика доста подобаващо, като дори се разходи между публиката, тоно както Лили Иванова прави.

Мария успя и да овладее специфичния тембър на естрадната прима, доколкото е въможно и да развълнува зрителите с вечната песен “Щурче“! Ето и част от коментарите, които Plovdiv24.bg цитира:

„Въпреки негативната ми настройка като цяло, все пак преди изпълнението си казах, че ще дам шанс на Мария, защото тя притежава тембъра, мекотата на гласа и потенциала на движенията, с които да се доближи до Лили Иванова. Надявах се само да не преиграе образа. Браво, перфектно се справи! Преди да бъдем крайни, когато имаме определени нагласи, зрелостта предполага да сме и справедливи“.

„Въпреки, че бях предубедена към това изпълнение, всъщност ми хареса !!! Поздравления, Мария“.

„Най, най-доброто изпълнение! Браво!“

„Учудващо и се получава имитацията!“

„Много добре Мария, справи се изключително! Браво!“

„Браво на Мария! Наша гордост от Стара Загора“.

„Неочаквано, но се справи страхотно. Постарала се е, работила е от предния път, отнесе се и с достойнство и уважение към певицата. Браво!“

„Неочаквано добре, браво Мария! По-добра от Наско“.

„Страхотна, Браво, Адмирации“

„Чудесно изпълнение, много ми хареса . Браво на Мария“.

„Най-добрият имитатор на Лили Иванова в „Капките“ е Стефан Илчев. Вярно, че е с малко “прищипани“ гласни струни, но е уловил толкова тънкости от нейното пеене, изключително сполучливо докарва и тембъра ѝ. Нарочно изслушах всички, минали през този образ в различните сезони. Мария се справи, но е далеч от най-добрите. Чисто и просто физиката й се доближава най-много до тази на Лили.“

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!