Зимата идва в понеделник!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Застудяването продължава в следващите дни.

По най-високите върхове в Югозападна България ще прехвърча сняг.

В понеделник и вторник температурите ще падат надолу. Застудяването ще е по-осезаемо сутрин и вечер, когато стойностите на термометрите ще са между 0 и 5 градуса.

Ще има условия за есенни слани.

Следобедите градусите няма да надвишават 15-16 градуса. През втората половина на следващата седмица слънцето ще е повече, ще се стопли с няколко градуса. Следващ период с превалявания се очертава около 25-26 октомври.От 21 до 25 октомври се очакват смущения на магнитното поле на Земята. Магнитните бури се усещат от хората с лабилно здраве – възможни са прояви на безсъние, неразположение, тревожност и главоболие.

Студеният фронт, който премина над Източна Европа стана причина за по-екстремни явления в събота. По българското Черноморие паднаха дребни градушки.

В района на Кировоград, Украйна съобщават за силен вятър и смерч. Отнесени са покриви на около 100 къщи, има паднали дървета. Силният дъжд е наводнил няколко жилищни сгради и улици в района. Няма пострадали или жертви.

20 см нов сняг затрупа връх Мусала 20 см нов сняг затрупа връх Мусала. Снимка от върха публикува Росен Димитров от метеорологичната …May 29 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!