Звезда на Би Ти Ви почина внезапно

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Внезапно почина продуцентът на предаването „Cool… T“ на Би Ти Ви и дългогодишен репортер на телевизията Емил Дилчев, съобщиха от медиата.

Италиански свещеник почина от коронавирус, след като даде респиратора си на по-млад пациентИталиански свещеник е починал от коронавирус, след като се e отказал от респиратор, който енориашите…Mar 25 2020vijti.com

 

„Емо е част от Би Ти Ви почти от самото начало на телевизията. Това е човекът, който през последните повече от 10 години ви среща със звездите на родната музикална сцена. Неговите интервюта се отличават с откровеност, задълбоченост и се превръщат в изповеди на хора, които трудно споделят за личния си свят“, съобщават от Би Ти Ви.

Емил Дилчев е и автор на два филма посветени на самолетната катастрофа, при която загиват 30 млади артисти, включително и Паша Христова. Единият – биографичен, а другият – разследващ. Автор е и на музикални текстове. Песни по негов текст са изпълнявали Маргарита Хранова, Теди Кацарова, Дамян Попов.

Емил Дилчев е продуцент от старта на предаването „COOL…T“ през 2013 г. Едни от последните му незабравими срещи бяха с Георги Христов и Елвира Георгиева, обобщават от телевизия.

Сбогуването с Емо ще е в петък от 11:00 часа в храм „Света Параскева“. Поклон пред паметта му!

Внезапно почина 46-годишният журналист от Радио Тангра Александър ЖелязковТъжна вест за смъртта на 46-годишния Александър Желязков съобщиха колегите му от екипа на радио „Тан…Mar 24 2020vijti.com

Източник: лупа.бг

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!