Забравете за Милен!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Емоционален пост публикува в онлайн медията „Свободно слово“ журналистът Мартин Карбовски. Поводът е предстоящият брой на предаването „Карбовски. Втори план“, посветен на Милен Цветков. Ето какво написа авторът: 

Дрогираният убиец на Милен Цветков няма срам: Искам на свобода, пуснете меКристиан Николов, който е обвиняем за убийството на Милен Цветков, е пуснал молба до Софийския градс…Jul 6 2020vijti.com

„Не, не съм снимал убиеца на Милен. Институциите на Борисов са затворени за журналисти: не ни пускат нито в затвор, нито в следствие, нито можеш да говориш с прокурор по дело, нито можеш да снимаш в дом за сираци, за стари хора, в лудница или където има българско знаме. Никой не знае какво се случва по делото за убийството на Милен, никой – така както няма кой да попиташ защо спира водата, тока, как се ремонтира пътя или за колко ще стигне водата в язовирите. Държавата е завладяна от мучащи агресивни бюрократи, партийци на Партията.

Филмът, посветен на Милен показва другата страна – младежите, които сядат пияни в колата и убиват. Толкова можах да направя, не е много, но Милен НЯМА колеги, които да питат какво става. Това е истината. Забравете за Милен.

Гледайте, тази събота – КАРБОВСКИ: ВТОРИ ПЛАН, 18:00, бТВ“

Застраховка „Живот“ покрива дълговете на Милен Цветков – тв водещият оставил 6-цифрен ипотечен кредитМилен Цветков, който загина в катастрофа, причинена от 22-годишния дрогиран Кристиан Николов, е оста…May 22 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!