Жената на Боян Петров с нова любов, той е… СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Жената на алпинист № 1 у нас Боян Птеров – Радослава Ненова отново е щастливо влюбена – три години след като той изчезна безследно при опит да изкачи тибетския връх Шиша Пангма.

Антония Петрова с блестяща визия на кръщенето на сина си – вижте и сладкия костюмиран Благовест (Снимки): Антония Петрова обича да прави нещата със замах. Припомняме, че миската се врече във вечна вярност …May 2 2021vijti.com

Новият си мъж Радослава среща случайно, когато най-малко очаква. Случва се миналата година, когато решава да стане доброволец в Ковид отделението на Александровска болница. Именно там тя среща новата си любов в лицето на уважаван лекар.

С удърдието, с което помагала в отделението, съпругата на Боян Петров впечатлила медиците и пациентите, но успяла много силно да заинтригува и 40-годишен хирург. Макар че в началото на връзката си те се опитвали да спазват дискретност, близките им отношения не останали тайна нито за персонала, нито за пациентите на болницата. Миналата година двамата дори си подарили екскурзия до екзотично кътче, а връзката им все повече се задълбочавала, разкриха очевидци на топлите им чувства.

Покрай отношенията си с хирурга, 38-годишната Радослава добила голямо самочувствие, а пациентите в болницата, които не я познавали дори си мислели, че тя също е лекар. Като истински стоик тя не се пестяла, давала и нощни дежурства, а вечер или на съмване се връщала капнала вкъщи при сина си Явор, който е тийнейджър и сега се налагало да се справя сам почти с всичко.

„Вътрешната красота е много важна, когато изглеждаш така. Доброволстваме в спешното и се убеждавам, че и този път красотата няма да спаси света“, коментира работата си в Ковид-отделението Радослава, като пусна фото от болницата, на което е облечена със защитен костюм, шлем и ръкавици, пише „Хотарена“.

Припомняме, че две поредни години брюнетката организира масово изкачване на „Копитото“ на Витоша по любимата пътека на загиналия катерач. И въпреки желанието й да почете паметта му, не била добре приета от семейството на Боян Петров. Майката на алпиниста Ангелина и сестра му Александра били в тежък конфликт с вдовицата още от началото на връзката им. Дори безсънните нощи след изчезването на алпиниста през май 2018 г. не успяха да ги помирят.

Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е бил арестуван в Унгария и е лежал в затвора в Чехия за кражба!Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е арестуван в Унгария и е лежал в чешки затвор! Бойко Борисо…Mar 25 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!