Ето лицето на убиеца на Милен Цветков + нови подробности за 22-годишния Кристиан (Снимки)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Вчерашният най-светъл християнски празник бе белязан от огромна трагедия, за която в „За Жената“ писахме. На място загина 54-годишният журналист Милен Цветков след зверска катастрофа на столичния булевард Черни връх.

В последствие станаха известни и някои детайли на инцидента – Цветков е спрял на червен светофар и буквално е бил пометен от джип, управляван от младеж под въздействието на упойващи вещества. Ето подробности за убиеца на журналиста:Купонджия, пътешественик и любител на луксозния живот е 22-годишният Кристиан Николов , който навръх Великден отне живота на 54-годишния водещ Милен Цветков. Младежът, чието име ексклузивно ПИК разкри, не крие възможностите си на син на мастити бизнесмени и се хвали със снимки от различни скъпи воаяжи. От профила му във фейсбук става ясно също, че е любител на щурите технокупони и големите компании.

С днешна дата той е отбелязал, че живее в Берлин, където учат двамата със сестра му. Преди това е завършил столичната немска гимназия, но изглежда доброто образование не му помогнало да спазва обществените норми. Както стана известно вчера, Кристиан е дал положителна проба за амфетамини и канабис на тестовете след жестокото меле на бул. „Черни връх“ снощи, където с висока скорост от около 100 км. в час връхлетя върху колата на спрелия на червен светофар Милен Цветков.

Кристиян

млад мъж

Това обаче съвсем не първата подобна проява на пътя на Кристиан, тъй като и преди няколко месеца той е спипан от пътна камера да минава на червено със същата кола – скъпо „Ауди“ Q7, подарък от майка му за бала. Родителите на Кристиан Николов са собственици на десетки компании с различна дейност, като майка му Десислава е съдружничка и директорка във фирми на арестувания бос Миню Стайков.

абитуриентски бал

младежи

В бизнеса е замесен и синът й Кристиан, както и мъжът й Асен Николов, който също има десетки компании с разнообразна дейност. Николов е бил и кандидат от НДСВ, а на различни публични събития се вижда, че жена му Десислава е близка със Симеон Сакскобургготски, който е гостувал на нея и на Миню Стайков на фирмени събития.

Симеон Сакскобургготски

Трифон Зарезан

Кристиан Николов по първоначална информация е леко пострадал при катастрофата и след преглед е отведен на разпит и задържан за 24 часа. Към момента от МВР не дават никаква офиц информация по случая.

мъж с качулка

Кристиян Николов

момче и момиче

профил Фейсбу

момче

Източник:зажената
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!