Ето кой е застреляният грабител в София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

18-годишният Светльо Младенов, загинал след като опита да избяга след грабеж и не спря при предупредителните изстрели на СДВР, е първа жертва на стрелба с полицията от 2016 година насам. На 28 юни след мъртъв падна 43-годишният Христо Георгиев – Ицо Полицая.

Бившият служител на МВР, заедно с другата до Росен Рангелов – Човката, обра заложна къща в София и опита да избяга. Полицията започна преследване, а Ицо започна да стреля по тях. Криминалистите отвърнаха и бандитът получи два куршума – единият във врата, другият в ръката. От оказиона Полицая и Човката откраднали близо 50 000 лв. – 5000 кеш, останалите в златни накити, пише „24 часа“.

Бившият служител на МВР Христо Георгиев, известен като изпечен майстор на обирите, почина от раните си след екшъна в кв. „Разсадника”. Рангелов успя да се скрие за кратко в тръба на близкия строеж, но беше извлечен от там и закопчан. Срещу Георгиев се водеха 5 дела за различни грабежи.

Той бил полицай до 2010 г. Оказало се, че вместо да разследва бандитите, започнал да работи с тях.

Младенов бе застрелян тази сутрин. Той и другарите му ударили с тръба в главата момиче, обрали го и избягали. Не спрели на предупредителните изстрели на полицията. Светльо бил улучен и закаран в болница, където починал.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!