Ето какво се случва с Емо Чолаков, след като съпругата му изгуби битката с рака

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

След дълго отсъствие от ефира, Емо Чолаков се завръща на екран, само че в различно поприще. Бившият синоптик ще бъде водещ в любовно риалити за двойки „Един за друг“. Вместо обаче работата да го разсея от черните мисли по загубата на съпругата му, то още повече го депресира, а историите на двойките в предаването непрекъснато го връщали назад към миналото му.

Докато разказвали забавни случки от запознанството си и съвместното си съжителство, Чолаков се потапял в спомени за своята първа среща с Кръстимира и общото им минало.Двамата се срещнали за първи път преди 20 години в дискотека в родния им Гоце Делчев. Кръстимира направила първата крачка, тъй като Емо бил доста срамежлив и смятал, че никак не му върви с жените. Двамата се оказали доста различни по характер, но идеално се допълвали.

На третата година от връзката им се разделили за около година, преди да се роди по-голямата им щерка Ема. Емил смятал, че семейната им идилия ще се разруши, ако сключат брак. И дори след появата на втората им дъщеря Дара той не предложил на Кръстимира да узаконят отношенията си.

Нова работа

През май миналата година любимецът на зрителите изненадващо напусна Би Ти Ви и започна работа като метеоролог на летище „София“. Мнозина упрекнаха 44-годишния Чолаков, че е зарязал тв кариерата си заради по-голямата заплата. Оказа се, че лечението на на онкологичното заболяване на жена му Кръстимира изисква цялото внимание на семейството, а и доста повече пари. Освен това на плещите му лежал и ипотечен кредит.

Затова Емо предпочел да си намери друга, по-доходоносна работа, пише „Уикенд“. „Терапията се оказа много скъпа и Емо едва смогваше. На летището си уреди значително по-висока заплата и започна там“, разказват колегите му.

В края на януари 39-годишната му жена загуби битката с рак на гърдата и остави двете им невръстни дъщери – 3-годишната Дара и 14-годишната Ема, сирачета. По съвет на приятели Емо започнал да посещава популярна столична психоложка. Специалистката по душевни терзания се опитвала да му помогне да пребори мрачните мисли.

Източник: ЗаЖената

Трагедията е огромна: Жената на Емил Чолаков остави две сирачетаТрагедията, която сполетя Емо Чолаков, потресе светските среди. Едно от най-усмихнатите и позитивни …Jan 31 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!