Ето каква е причината за бързото разпространение на Ковид-19 в Италия

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Стремителното разпространение на новия коронавирус в Италия се дължи на факта, че медиците не могат да разпознаят симптомите на заболяването, предизвиквано от него. Това заяви днес на пресконференция шефът на италианската гражданска защита Анджело Борели, чието изказване бе излъчено в пряк ефир от телевизия „РАИ нюз 24“, предаде ТАСС.

Плашещо пророчество на Ванга за смъртоносния коронавирусБе разкрито ужасното пророчество на българската ясновидка Ванга за епидемията от коронавирус, която …Feb 21 2020vijti.com

„Причината е, че медиците не познават симптоматиката (на новата пневмония), затова не е била поставяна вярната диагноза. Вината не е тяхна, вирусът е много сложен“, каза специалистът.

Санитарните власти засега не са установили източника на масовото заразяване в Северна Италия. Трудно е да се прогнозира развитието на ситуацията, единствената реална мярка е да се изолира територията, смята Борели.

По данни на гражданската защита инфектираните в Италия в момента са 132 души. Двайсет и шест от тях са на лечение в интензивни отделения. Нови случаи са регистрирани в областите Ломбардия, Венето, Пиемонте и Емилия Романя. Двама болни са починали – в Ломбардия и Венето. Двамата китайски туристи, които се лекуват в Рим, вече са на път да оздравеят, посочи италианският експерт.

Китай изобрети лекарство срещу коронавирусаКитай започна производство на първото лекарство, което може да се окаже ефективно при лечението на н…Feb 17 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!