Ето го надрусания шофьор – 37-годишният Петър Тодоров, прегазил с мерцедеса си 15-годишния Филип

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В тясната уличка той вдигнал близо 100 км/час. 37-годишният Петър Тодоров, който пиян и дрогиран блъсна с мерцедеса си и уби 15-годишния Филип на пешеходна пътека, е карал с близо 100 км/час. Той има 5 предишни нарушения. Едно от тях е за скорост. Второто е за шофиране пиян, другите са за неспазване на пътната маркировка.

Преди фаталния сблъсък Тодоров пил и се друсал пред очите на жената до него и детето й в заведението „By The Way“. После се качил на мерцедеса си, но само след 400 метра извършил непоправимата беля.

По данни на Софийска районна прокуратура Тодоров е хванат пиян зад волана още през далечната 2005 г., когато е едва 19-годишен. Взетите проби показали наличието на 1,4 промила алкохол в кръвта. Провинението му предвиждало накание от 1 година лишаване от свобода. Но тъй като това било първото му нарушение, състав на Софийски районен съд му наложил глоба от 500 лева.

За трагично загиналия 15-годишен Филип се знае, че също живее на централна софийска улица заедно с родителите си. “Беше много възпитано и добро момче“, сподели пред News24sofia Калоян, който е добър приятел на 15-годишния Филип. Загиналото момче е учило в Първа английска езикова гимназия. Живеел е с родителите си на улица “Оборище” в столицата.

Източник: crimesbg.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!