„Ергенът“: Евгени и Виктор се гушкат на плажа преди 10 години (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Истинска изненада поднесоха двамата най-видни ергени у нас, с това което са правили заедно преди години

Нова измама заподозряха феновете на романтичното шоу „Ергенът“. Според тях виртуозния пианист Евгени Генчев се познава от близо 10 години с бившия екранен любимец – фитнес инструктора Виктор Стоянов.

В tiktok почитателите на продукцията забелязаха десетки случаи, в които Евгени отговаря на въпроса или действа по схемата на Стоянов – с елегантна ирония.

Оплюха формата и заради подбора на участнички, отговарящ на миналите профили. Тук за пример зрителите посочиха Габриела Петрова от първия сезон и изгряващата й заместничка – пловдивчанката Габриела Бланко.

Най-ясно недоволство обаче провокираха общи кадри на ергените, разпространени в web пространството. Проверка на „Галерия“ показа, че всъщност общите им снимки, на които двамата са уловени край морския бряг, са част от песента „Стара каравана“, която поп фолк певицата Галена реализира през 2015 година. На видеото Виктор и Евгени се смеят, борят се в пясъка и демонстрират топ форма.

„Очакваме следващият ерген да е третото момче в колата“, „Много тъжно, но май ще има само три сезона“, Нищо не е случайно, всичко е нагласено“, пишат възмутени фенове на предаването.

Поредната подмладена: Валерия от „Ергенът“ лъже за годините си?Изглежда, че единствената разлика между първи и втори сезон на „Ергенът“ в България е мъжът, за кого…Mar 21 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!