Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофа

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Бившият синоптик на Би Ти Ви напусна заради двойно по-голяма заплата в държавната фирма „Ръководство за въздушното движение“ на столичното летище, но продължава да пътува с градския транспорт.

Макар че всеки месец се разписва на фиш за близо 10 000 лв., Емо се придвижва от дома си в квартал „Манастирски ливади” до летището с метрото.

Мариана Векилска и Емо Чолаков се връщат в Би Ти ВиМариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в Би Ти Ви, стана ясно тези дни, дочу HotAren…Jul 6 2019vijti.com

Най-колоритният синоптик в историята на родната телевизия пътувал от вкъщи до метростанция „Сердика” с трамвай №7, а след това се прехвърлял на мотриса на метрото. Бивши колеги на Чолаков от телевизията разкриха, че той има основателна причина да не иска да сяда зад волана. И тя не е свързана с цената на бензина, пише „Уикенд“.

През март 2017 г. Чолаков причинил зверска катастрофа в родния си град Гоце Делчев. Тогава Емо профучал с висока скорост по централния булевард „Гоце Делчев”, досущ като някой изпечен джигит. Близо до голям хипермаркет  той едва не убил млад мъж от гоцеделчевското село Брезница. Човекът се разминал на косъм.

Катастрофата била протоколирана и било издадено наказателно постановление. Случаят бил предаден на прокуратурата, която обаче така и не повдигна обвинение на синоптика. Самият Емо бил потресен от случилото се. След инцидента той няколко седмици бил в шок, а по-късно решил повече никога да не сяда зад волана. От този момент той спрял да шофира и се придвижва или с метрото, или с градския транспорт, допълват негови бивши колеги от Би Ти Ви.

Топ синоптикът Емо Чолаков влезе в ролята на главен шаман и извърши тайнствен ритуалЗабавно и атрактивно тайнство с надежда за хубаво време се извърши преди два дни пред Народния театъ…Jun 27 2019vijti.com

Източник:
show.blitz.bg

 

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!