Емилия с първи коментар след новината за раздялата с Башур:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Припомняме, че тези дни в медийното пространство се появиха упорити твърдения, че поп фолк певицата Емилия се е разделила със съпруга си и баща на третото й дете, Жорж Башур. Според твърденията семейството имало известни проблеми от няколко месеца, а до раздялата се стигнало сравнително скоро.

Слуховете дори свързаха гласовитата изпълнителка с нов мъж – бизнесмен от Хасково. Оказа се, както обикновено, че новината е изфабрикувана, а репортер на blitz.bg потърси истината от първо лице – от самата Емилия.

„От вас чуваме за тази скалъпена от болен мозък новина. Смея се с глас и се чудя как е възможно човешки мозък да роди такава глупост. Емилия и Жорж са заедно, обичат се и няма никакви предпоставки за срив в отношенията им. Предполагам виждате колко е щастлива Емилия – личи си по време на нейните участия, интервюта и дори в песните“, заявиха от екипа на чалга фурията, която тази година избухна с четири успешни дуета.

„В момента двамата се грижат сами за бебето, тъй като имат проблем с намирането на детегледачка. Не биха поверили момиченцето си на някого, в когото не са сигурни. И докато Емилия е на участия, Жорж се грижи сам за малката Джорджина. Именно поради тази причина Емилия намали изявите си, за да има повече време за децата си“, допълват още от екипа на Емилия.

Емилия напълня до неузнаваемост-Снимка Тя е напълняла до такава степен, че вече не прилича на себе си. Всеизвестен е фактът, че преди деве…Nov 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!