Екшън – пиян шофьор в гонка с полицията, блъсна две патрулки и три други коли в Разград

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Истински екшън се е разразил днес в Разград.  Около 10.30 часа днес на тел. 112 се получил сигнал за водач на „Пежо 407“, който се движи неадекватно по улиците на областния център, съобщават от МВР.

При опит да бъде спрян по бул. „Княз Борис“, шофьорът не се подчинил на дадените му полицейски разпореждания, демонстративно ускорил и продължил движението си в посока жп гарата. Последвало преследване, в което се включил и допълнителен патрулен екип.

Млад шофьор се преобърна с колата си, дете на 14 години загинаВ Плевенско дете е загинало след пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на М…Sep 17 2021vijti.com

Служителите на реда препречили пътя на автомобила по улица „Грънчарска“, при което водачът блъснал двата служебни автомобила и още три частни коли, паркирани до близките жилищни блокове. Нарушителят е задържан и отведен в Районното управление. По първоначални данни не е установена употреба на алкохол или наркотици. В хода на образуваното следствено дело ще се изясняват причините за поведението му.

Снимки и видео: razgradnews.net

Ускорена услуга: Шофьорските книжки ще се подменят за три работни дниВъвежда се възможност за ускорена услуга при издаване на свидетелства за управление на МПС. Шофьорск…Sep 8 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!