Д-р Цветеслава Гълъбова: В България не се печели от здраве, а от болести

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Търговия и здравеопазване въобще не се връзват. Докато болниците са търговски дружества, няма как да се осигурят по-високи заплати на медицинските сестри. В България не се печели от здраве , а от болести. Казваха във врачанската болница-хоспитализирайте, хоспитализирайте, за да имате заплати. Ето това е сбърканата здравна реформа.
103-годишна жена се възстанови от коронавирус за по-малко от седмица 103-годишина жена от Китай се е възстановила от коронавируса за шест дни след обстойно лечение в У…Mar 13 2020vijti.com

Това заяви в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком психиатърът Цветеслава Гълъбова.

Хората не протестират, защото го изразяват на клавиатурата. Във виртуалния свят ври и кипи и не стигат до площада. Хората са безкрайни обезверени. Те са изтощени, допълни тя.

Трябва много дълбока  реформа, която да сложи коня пред каруцата. Докато заплатите зависят от оборота, той ще се върти като бесен. В частните болници няма инфекциозни отделения, защото пътеките са евтини, отбеляза тя.

Трябва да има политическа воля да се отстои на огромния лобистки натиск. Има такъв, за да не се промени системата, посочи решението д-р Гълъбова.

Според публицистът Кин Стоянов всеки протест е употребен. Трябва да стане като в „Полет над кукувиче гнездо“ – да се строшат решетките, посочи пътят той..На 2 март получихме подарък от Борисов като зам.-министър жената, която прави контрапротести срещу нас. Благодарение на тези казионни организации ние сме на дъното, Откакто е назначена за зам.-министър тя си разчиства сметки, каза Вера Иванова от инициативата „Системата ни убива“. Тя бе категорична, че протестите ще продължат.

Три деца са с положителна проба за коронавирус Три деца са диагностицирани с коронавирус у нас. Те са на 4, 7 и 11 г. Това заяви генерал-майор пр…Mar 13 2020vijti.com

Източник:свободнослово

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!