Дъщерята на Христо Сираков си взе последно сбогом с баща си по свой начин

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Анна-Мария, дъщерята на Христо Сираков, се сбогува по изключително емоционален начин с баща си.  На скромното тържество, което се проведе в столичен клуб с най-близките му, тя изпя една от любимите му песни, а докато бе с микрофона на видеостената зад гърба й се прожектираха снимки от семейния архив, които са запечатали множество щастливи моменти, пише „Флагман“.    Анна-Мария е момиче с ангелски глас, страхотен характер и силна воля.

Христо Сираков бил болен от коронавирус още през юли! Оказа се, че причината за смъртта на Христо Сираков е коронавирус. Koлĸo ĸpacиви жeни щe видим в п…Sep 24 2020vijti.com

Христо Сираков се гордееше много с нея и това, което е постигнала. Многократно повтаряше пред приятели, че Анна-Мария има страхотно бъдеще – на силна и успешна дама.

Публичният му образ бе на плейбой №1 в България, но всъщност той бе любящ и подкрепящ баща.

Анна-Мария е дъщеря от първия му брак, а от втория – с Ирен Онтева има син – Кристиян на 15 години, който днес трудно прие сбогуването с баща си. Тийнейджърът бе под прякото попечителство на баща си, който се грижеше за него и се стремеше да го изгради като солиден мъж.Флагман.бг пише още, че прахът на Христо Сираков ще бъде разпръснат на вилата му край София, в Италия и до гроба на баща му. Това е любимата песен на Христо Сираков, която многократно е слушал, когато се чувства самотен, а и не само. Повтарял е, че сякаш е писана за него. Днес тя звучеше на траурната процесия.

Мария Бонева за Христо Сираков: Ще плача, но ще си налея едно питие и ще те изпратя с обич и спомениПочивай в мир, приятелю, макар че знам, че там, където отиваш, ще ти е светло и ще си пак душата на …Sep 23 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!