Драма в Копривщица с автобус с 50 туристи, викнаха армията / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Към 18.30 часа сноща във временната оперативна дежурна част, обособена в Копривщица във връзка с провеждането на Националния събор на народното творчество, постъпил сигнал за автобус, аварирал на изграден понтонен мост, който свързва паркинга и стадиона на града.

На място незабавно са насочени полицейски служители на ОДМВР-София, част от екипите, ангажирани в обезпечаването на сигурността на фолклорното събитие. Установен е автобус „Скания“, спукал гума при маневра и аварирал рисково над коритото на реката.

Благодарение на светкавичните действия на униформените всичките 50 пътници и водачът са изведени невредими от превозното средство. Автобусът е изтеглен с тежка техника на армията.

Допълнителни полицейски екипи от ОДМВР-София са ангажирани  с опазване на обществения ред, обезпечаване на сигурността и пътната безопасност в периметъра на събора.

Шофьор на автобус във Варна спря и помогна на припаднал човек на улицатаЖурналистката от регионалния телевизиионен център на БНТ във Варна Мариана Малева разказа във фейсбу…Jul 13 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!