Доставчик на пица получи 12 000 долара бакшиш

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Клиент оставил на доставчика на пица в град Рой, щата Юта, 12 000 долара бакшиш, съобщи местното издание „Тудей”, цитирано от БГНЕС.

89-годишният Дерлин Нюи работел като разносвач на пица по 30 часа седмично, тъй като пенсията не му достигала да се справя със сметките вкъщи.

Бакшишът в ресторанта да стане задължителен?Бакшишът в заведенията у нас трябва да се легализира. НАП да приеме, че той е 8% и когато се правят …Dec 20 2019vijti.com

Един от постоянните му клиенти Карлос Валдез записал на видео как Нюи доставя пицата до врата на дома му и публикувал записа в платформата TikTok. Изречението на Нюи „Здравейте, искате ли пица?” се харесало на абонатите на Валдез. Много потребители изразили тревога, че възрастният мъж трябва да работи много. На семейството на Валдез хрумнала идеята да събере средства, за да помогне на пенсионера и така сумата набъбнала до 12 000 долара.

Валдез решил да изненада Нюи и занесъл парите у тях. Развълнуваният човек признал, че не знае как да се отблагодари и единственото, което може да каже е „Благодаря!”.

Емо Кошлуков изпусна нервите си: Сервитьорът търпи 3 часа лиготиите на дебелата ти жена, а ти му оставяш 2 лева бакшишСервитьорът търпи 3 часа лиготиите на дебелата ти жена, а ти му оставяш 2 лв. бакшиш! Не става… Прог…Nov 22 2018vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!