Детето-чудо Кристиан Костов с нова женствена трансформация – нищо общо със старото му АЗ! (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Кристиан Костов , който изгря на музикалния небосклон благодарение на Х-фактор, напоследък е много смел в експериментите с визията си. Феновете му забелязаха, че на кадрите в социалните мрежи гласовитият младеж изглежда все по-женствено .

Последната му трансформация го превърна в истинска гейша !

Какво стана с това момче Кристиан Костов? Няма да го разпознаете с новата му визия (снимки) Без значение от факта, че вече не пребивава на територията на страната ни, всички ние завинаги ще …Dec 18 2020vijti.com

Кристиан Костов грим

Изпълнителят, който стигна рекордното за България второ място на конкурса „Евровизия“ преди няколко години, показа кадри от дръзка фотосесия, в която е трудно да бъде разпознат. Скрит под тонове руж, със силни сенки над очите, начервени устни, инкрустирани бляскащи бижута по лицето, Кристиан Костов в компанията на момиче, което е в същия стайлинг. Двамата са в крещящи кимона във  всевъзможни цветове – синьо, жълто, червено, оранжево, розово, цикламено, писа „България Днес“.

Кристиан Костов гейша

Крис Костов гейша

„Толкова много неща се случват в момента в живота ми! Емоциите са като всепоглъщаща вълна. Чувствам, че съм точно там, където трябва“, похвали се Костов за новата визия.

Преди време изпълнителят призна че се бори с тежки паник атаки.

„Толкова е странно – всеки път когато погледнеш в нечий профил в Instagram, вие си мислите, че той или тя живее перфектно. Нека не забравяме, че това е просто само медийна платформа и всичко, които тези хора са пуснали не е реално. Напишете съобщение или се обадете на някой, който е бил наистина важен за вас преди, но сте се скарали и не си говорите, вече не сте приятели. Ние всички заслужаваме втори шанс“, разкри Крис, но така и не издаде повече подробности.

Кристиан Костов се преобрази-стана момиче-Снимка Голяма трансформация е настъпила във визията на талантливия Кристиан Костов, който представи и кла…Dec 28 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!