Две деца оставя хубавата Бонка, която загина при катастрофа до село Ведрина

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Смъртта на известна и обичана жена в Добрич потресе много хора в града. Бонка Бонева е издъхнала в болница, където беше приета след тежка катастрофа.

Две деца – момчета, оставя 48-годишна Бонка, която не успя да оцелее след тежка катастрофа преди седмица. Жената е работела във фирма за трудова медицина. Определят я като слънчев и безкрайно мил човек, винаги усмихната и позитивна.

Двамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в СофияДвамата афганистанци, които изнасилиха момиче от дом за сираци в София, се казват Мустафа Хан и Лаха…Oct 21 2019vijti.com

Според официалната информация от полицията, на 6 януари, около 10:55 часа е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя от с. Ведрина посока с. Одринци. На място е установено, че 48-годишната жена губи контрол над лекия автомобил „Пежо” и той се блъска странично в крайпътно дърво, пише pronewsdobrich.bg.

Според близки друга кола е засякла Пежото, жената е опитала да избегне сблъсъка, при което автомобилът се е блъснал в дървото.

Вследствие на инцидента, жената бе настанена в МБАЛ Добрич със счупена основа на черепа и с реална опасност за живота. В отделението по реанимация медиците седем дни се бориха да спасят живота й.

Поклонението ще е днес, 14 януари, от 14,30 часа в храма на гробищния парк.

Кръгли сираци остават децата на самоубилата се РадинелаСамоуби се съпругът на жената от Нивянин, която беше намерена мъртва след 36 дни издирване. Радинела…Feb 25 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Имунологът доц. Андрей Чорбанов може да мечтае за финансиране поне…
error: Content is protected !!