Два месеца след трагичния инцидент лошите новини за семейството на Шабан Шаулич не спират, нанесоха голям удар на съпругата му

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Разследването вероятно ще се проточи доста време
Два месеца след трагичния инцидент, в който Шабан Шаулич изгуби живота си,
лошите новини за семейството му не спират.
Съпругата му Гордана все още не може да преживее загубата му.
Тя не излиза от дома си, не спи по цели нощи и не желае да се среща с хора.
Истината е, че тя все още не се чувства готова да говори с тях.
Дъщерята на Шабан Шаулич в тежка криза след смъртта на баща си, не се отделя от гроба муСинът на Шабан Шаулич разкри за кога е планирал сватбата си След тежката и ненадейна загуба на Шабан…Mar 26 2019vijti.com

В същото време всяко кътче от дома им й напомня за Шабан Шаулич. Запознати издават, че връзката между двамата съпрузи, е била изключително силна.
Гордана е с Шабан Шаулич от 16-годишна възраст. Двамата имат зад гърба си 43-годишен брак.
Ударите за семейството и по-специално за Гордана обаче, не спират дотук. Тези дни е станало ясно, че на този етап, тя няма право на вдовишка пенсия.
Това може да се случи едва след приключването на разследването на инцидента, при който загина Шабан Шаулич, което се води в Германия.

Пред сръбските медии семейството на певеца се ожали, че ако не се били намесили политици и знакови фигури, вероятно тялото му все още щеше да е в Германия.
По всяка вероятност вдовишката пенсия на Гордана ще е в размер между 2 и 3 хиляди евро на месец. На този етап обаче тя все още не може да се възползва от правото си да получи такава, пише zajenata.bg.
Тежка депресия е налегнала половинката на трагично загиналата сръбска легенда и Гордана излизала от дома им единствено, за да постави всяка сутрин свежи бели цветя на некролога на съпруга си, който е окачен на вратата, пишат сръбските медии.

Наскоро беше оповестено, че тя е взела важното решение да избяга от Сърбия и да замине за чужбина.
Децата напълно подкрепили майка си, но кога вдовицата ще се реши на тази крачка, все още не е ясно.
Източник: razkritia.com
Семейството на Шабан Шаулич е решило да направи нещо много трогателно в негова памет. Ще съдят за огромна сума и виновника за катастрофатаСемейството на Шабан Шаулич отваря музей на певеца Семейството на Шабан Шаулич все още се опитва да …Mar 21 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!