Гъска спаси кученце от измръзване (ВИДЕО)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Живеем в свят, ръководен от технологиите, затова често прекарваме дните си в офиса, без физически да се налага да се виждаме или да разговаряме с друг човек.
Всички наши дигитални устройства, джаджи и интернет улесняват комуникацията ни, така че можем да работим и да си поръчаме храната, кафето и всичко останало, което ни трябва, без да излизаме от стаята.

Сърцето на жена спря за 6 часа, лекари я спасихаИспански лекари са върнали към живот британка на 34 години след шестчасов сърдечен арест, съобщи БТА…Dec 6 2019vijti.com

Технологията не е по своята същност лоша, но ни направи изолирани и разделени. Понякога забравяме значението на добротата и помощта, които носят голямо щастие в живота. Най-бързият начин да изпитате радост е като служите на другите, пише healthyfoodhouse.com.

Една стара китайска поговорка гласи:

„Ако искате щастие за един час, поспете. Ако искате щастие за един ден, отидете на риболов. Ако искате щастие за една година, наследете цяло състояние. Ако искате щастие за цял живот, помогнете на някого.“

Животните никога не забравят да си помагат и да облекчат трудния живот в животинското царство. Със сигурност вече сте чували някои истории за животните, които спасяват приятелите си и си помагат взаимно.

Тази снимка на гъска, загряваща треперещото кученце с крилете си, са друг пример за това. Гъската използва човката си, за да успокои сладкото кученце, а и да гарантира, че то спи спокойно под топлите ѝ криле.

Някои животни са особено дружелюбни и лесно установяват връзки с животни от друг вид. Това, което отличава приятелството от оцеляването е, че животните нямат друга полза от тези отношения, освен да имат компания на другото животно.

Кучетата са добре известни като послушни и любезни същества, които могат да се сприятелят с почти всяко друго животно.

По подобен начин повечето гъски са приятелски настроени, а някои могат да се обвържат с вас  като куче, да ви следват наоколо, да наблюдават всичко, което правите, и да ви дават „гъши прегръдки“.

Затова не бива да сме толкова изненадани от това дуо!

Източник: dunavmost

Спасителят на момичето от влака спаси и семейство от Пазарджик при пожар25-годишният Петър Бонев, който преди 10 дни спаси от смърт 20-годишно момиче във влака за Варна пре…Dec 5 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!