Глория и Симона спретнаха приказна погача за бебе Галина – вижте невероятната украса (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Малката внучка на Глория се роди на 25 февруари и ето че дойде време за най-важния ритуал след раждането на бебчето – погачата ! За място на събитието щастливата майка Симона и гордата баба избраха дома на фолк-звездата, който бе преобразен във вълшебен декор като от приказките.

Симона Загорова бебе

Симона и Глория избраха украса в розово, златисто, бяло и много балони. Доза елегантност придаваха и фигури на лебеди и цветя, а на голяма стойка за снимки бе изписано “ Погачата на Галина “ със златни букви.

Галина погача

Почерпката бе от различни по вид сладки изкушения и торта, а малката принцеса Галина получи куп красиви подаръци от своите орисници.

красива украса

Един от задължителните обичаи след раждането на бебе е да му се направи пита, което се случва на 40-ия ден след появата му на бял свят. Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот.

розова торта за бебе

Прекрасните поводи Глория се редят едни след други! Само преди няколко дни нейната майка Стефка Пенева отпразнува своя 68-и рожден ден.  Примата на попфолка публикува своята честитка по повод празника.

„На 68 ставаш, а толкова си прекрасна! Всичко е пред теб, само да си ни здрава! Честит рожден ден, мамо“ – сподели с вълнение звездата.

Глория с майка си

Симона Загорова също не пропусна да поздрави своята баба в така специалния за нея ден.

„Обичаме те, бабо! Бъди ми здрава!“ – написа Загорова и публикува мили семейни снимки в социалните мрежи.

Свекървата помага на Симона Загорова в грижите за внучката на ГлорияНа грижовни баби разчита Симона Загорова! Щерката на Глория стана майка в края на февруари. Първите …Mar 17 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!