Галена чукна 35 години с 4 милиона

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Днес Галена отбелязва 35-ия си рожден ден. Певицата посреща своя празник със своеобразен рекорд. Последната й песен “100 живота” има над 4 400 000 преглеждания за 2 седмици.

Дискотека в Пловдив обърка Преслава и ГаленаСгрешен бе постер с участията на изпълнители в „Сикретс“ Пловдивската дискотека „Сикретс“ направи се…Dec 25 2019vijti.com

“Щастлива съм, че “100 живота” успя да ви развълнува толкова много и ужасно съжалявам, че не можем да си я пеем заедно. Това беше причината да я забавя толкова, наистина исках да се насладя на живо на тази емоция с всички вас! Благодаря за хилядите сторита с песента и видеото, но сега искам да чуя и видя вас! Тагвайте ме на сторита, на които пеете и танцувате на “100 живота”, за да усетя и аз по някакъв начин контакта с вас, който толкова ми липсва! Вие сте на ход”!, написа Галена.

Една от най-големите звезди на фолка благодари на фенове и колеги за благопожеланията. Певицата ще пресрещне рождения си ден в тесен семеен кръг с мъжа си Галин и двамата си синове.

Припомняме, че Галена и Галин са заедно от близо 12 години, а през 2014 г. стана ясно, че двойката е сключила брак тайно в Тайланд.

Галена се нанася в 2 дка палат за 3 млн. с 11 спални!Галена и Галин се нанасят в уникален палат за 3 млн. лева с 11 спални! 8 години след старта на строи…Nov 26 2019vijti.com

ЛУПА

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Този шоколадов сладолед действително е най-добрият, който съм правила досега!…
error: Content is protected !!