В продължение на шест години Миро заблуждава всички, че е женен. Истината се оказа повече от скандална – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според запознати двамата не са били влюбени, а ги свързва добро приятелство. Когато взели решението да се венчаят в гръцки храм, са се познавали вече от 11 години и са поддържали връзка от разстояние, пише „Уикенд“.

Както е известно, израсналата в Перник Ели е ресторантьорка в британската столица Лондон. Миро пък се възползвал от финансовата й подкрепа много преди да я заведе в църквата на гръцкия остров. Бутафорната сватба била по негова идея заради семейството му, защото не смеел да признае пред тях, че няма никакво намерение да се венчае.

Семейството му било силно притеснено от слуховете, че предпочита компанията на мъжете пред тази на жените.

През годините името на звездата е свързано с много имена на популярни представители на силния пол, а родителите и сестра му били много чувствителни на тази тема, пише още изданието. Именно затова, за да ги успокои, той вдигнал сватбата, която е без каквато и да било реална стойност – само за шоуто.

Според някои не е имало дори и бутафорна сватба, а само сватбена фотосесия. Още след като показа снимките от церемонията, Миро разказа, че родителите му са се запознали с Ели в деня на сватбата. Булката закъсняла за церемонията, не било ясно дали не се е отказала.

Когато обаче все пак се появила, всички отдъхнали спокойни, а на партито бащата на младоженеца танцувал с булката и се разплакал от вълнение. Още тогава обаче Миро не скри, че бракът му няма стойност в България. Той призна, че е сключен само в гръцки храм, което означава, че е легален само в Гърция.

Странно е, че Миро е избрал православна църква, след като самият той е протестант, което не променя факта, че брака е без стойност пред закона. За да го признаят в България, младоженците трябва да се разпишат в българско консулство в страната или направо да подпишат у нас./show.blitz.bg

Женен ли е Миро?Миро вече 6 години твърди, че е щастливо женен, но всъщност няма официални документи в България няко…Nov 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!