Възмутени родители се оплакаха: Полицай разпитва детето им в тяхно отсъствие, насинил му слепоочието

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Възмутени родители се оплакаха, че синът им – 12-годишният Александър Вълчев, е бил шамаросан от полицай от Второ Районно управление в София, който е разпитвал момчето без тяхно присъствие. След гаврата Сашо получил оток в лявото слепоочие. Родителите са силно възмутени как такова нещо е възможно да се случи, при това в него да участва служител на реда, който уж трябва да пази и защитава гражданите. 12-годишното хлапе твърди, че до конфликтната ситуация се е стигнало на 10 юли, когато заедно със свои приятели се скрил от дъжда под навес до приемната на полицията в столичния квартал „Надежда 4”, съобщи News24bg.com.
Кварталният полицай Иванов излязъл и извикал децата в приемната. Започнал да ги разпитва дали знаят кой е хвърлял камъни и плодове по китайски ресторант в съседния квартал „Свобода”.
Родители се оплакаха: 2-годишното им детенце е било пребито в детска градинаРодители сигнализираха, че 2-годишното им дете е било пребито в детска градина. Снимките на пострада…Jul 14 2019vijti.com

Момчетата казали, че не знаят кой е и не познават децата, които са забъркани в случката. Тогава полицаят заявил, че има доказателства срещу Александър и накарал другите деца да излязат от стаята.
В този момент момчето получило телефонно обаждане от баща си Емил Вълчев, а полицаят взел телефона и казал на родителя, че иска да говори с него и че няма нищо сериозно.
Според твърденията на 12-годишното момче, след като затворил телефона полицаят му ударил шамар и го попитал „Това достатъчно доказателство ли е?”.

Александър твърди, че в стаята където е разпитван, имало още един служител на полицията, а през прозореца и приятелите му са видяли как го удрят.
След случилото се бащата на Александър го завел на лекар, който издал съдебно-медицинско удостоверение. От него става ясно, че момчето има оток в лявата слепоочна област на главата.
Пред News24bg.com Емил Вълчев разказа, че синът му има проблем с очите още от преди и подобни удари са опасни за зрението му.
Екипът ни потърси коментар от полицая, към когото Александър отправи обвинения. От СДВР отговориха, че вече е започнала вътрешна проверка за случая и веднага, след като бъде установено какво точно е станало на 10 юли, столичната полиция ще изрази своята позиция.
Напоследък насилието все повече и повече ескалира в нашето общество под най-различни форми.
Снимка: News24bg.com
Източник: Лупа
Какво чака децата и родителите от 1 януари 2020 г.: Идва новото робствоКакво чака децата и родителите им от 01.01.2020 г. Или как идва новото робство. Първа част. Съгласно…Jul 12 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!