Втори дубъл: Лоренцо доведе на Софка нова снаха – дадоха им благословия! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата сватба, която всички чакахме от единствения наследник на Софи Маринова , Лоренцо , така и не се случи. Припомняме, че през 2023 г. певицата организира пищен годеж на сина си и тогавашната му избраница Мария, но само след няколко месеца последва раздяла.

Междувременно Лоренцо на два пъти си имаше вземане-даване с полицията, а ромската перла погреба баща си в края на годината.

Сега ще бъдем свидетели на втори дубъл – нова снаха получи благословията на Софи. Името на момичето е Катерина и според слуховете именно тя е причината Лоренцо да отмени сватбата си с Мария.

Лоренцо, Софи и Катерина

Лоренцо сменя гаджетата често

Както винаги, ромската перла е останала възхитена от „снахичката“ и много я харесала. Именно Софка качи снимка на младите влюбени, под която постави едно сърчице. Маринова била категорична, че Катерина има ангелско лице и е точно за наследника й.

Никога досега ромската перла не е казвала лоша дума за някое от завоеванията на сина си. Софка по принцип гледа да не се меси в живота на единствения си наследник. Но Лоренцо много държи майка му да изкаже мнението си за по-сериозните му гаджета. Точно поради тази причина младият певец, който наскоро не е избухнал с песен, изчаква да види как ще се развият отношенията му с девойките и чак тогава ги среща с популярната си майка.

Софка се надявала, че с Катерина Лоренцо ще спре да се забърка в проблеми и скандали. Мацката до единствения наследник на Маринова се стремяла да го пази от „приятели“, които го тикат по лошия път, по който бе тръгнал.

А дано!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!