Владимир Зомбори май ще е големият победител в Капките, тази вечер направо ги уби (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Владимир Зомбори вдигна публика и жури на крака тази вечер в шоуто „Като две капки вода“. Роденият в Пловдив артист се впусна смело в огромното предизвикателство да влезе в обувките на певицата с невероятен глас Adele.

Бутонът на късмета отреди на победителя от първи лайв да се изпълни носталгичната балада Hello. Обявената за “Кралица на разбитите сърца“ певица изпълнява лиричната балада с акомпанимент на пиано и песента се превърна в тотален хит, а клипът на Hello е гледан почти 3 млрд. пъти в интернет, а в интервю пред Опра Уинфри по-късно Адел разкрива, че песента е за намирането на себе си. Всеки неин концерт започва с тази песен, тъй като намира за странно да поздрави публиката с Hello по средата на шоуто.

“Страшно я харесвам, но вокално ме притеснява как ще я изпълня. Основната ми цел ще е да разкажа нейната история. Адел е с голям диапозон на гласа и много високи тонове“, сподели притесненията си Зомбори преди изпълнението.

„Настръхнах!!! Фантастичен!“, „Дълбок поклон, Владо“, „И тази година победителят носи името Владо! Поздравления!“, „Отвя ги! Страхотно изпълнение! Браво!“ – това са само част от стотиците положителни коментари веднага след изпълнението. Фейсбук буквално прегря от позитивни отзиви.

В първия лай победата грабна именно Владо с безупречната имитация на Джъстин Тимбърлейк. Актьорът показа и завидни танцувални умения с хита Sexy Back.

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!