Вижте зеления рай, където е живял Къро, охранявали са го десетки камери – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заможното предградие на Кейптаун е едно от райските местенца в Южноафриканската република. Красимир Каменов-Къро е живял в имение в западното предградие на Кейптаун – Constantia, където къщи имат милионери от цял свят.

Справка на Флагман.бг в специализиран сайт показват, че цените им са между 2 и 10 млн. евро. (ВИЖТЕ ТУК) Местен сайт публикува днес снимки от отцепения палат на Къро в ЮАР.

Кадрите показваха, че местенцето е приказно – с много скъпи и добре охранявани имоти. От видеото може да се забележи, че има монтирани минимум 10 камери, а както стана ясно за сигурността на семейството му се е грижил поне един охранител, който обаче не е могъл да отблъсне атаката днес.

Припомняме, че малко след 08:00 часа южноафриканско време неустановена по численост група килъри, облечени във военни униформи – на армията на ЮАР нахлуха в дома на Каменов, застреляха него, втората му жена Гергана, един от охранителите и гледачката. Първоначалната информация бе и за застреляно момиченце, която обаче впоследствие бе опровергана, защото се оказа, че и двете деца на Къро са били на училище по това време

Източник:Флагман.бг.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!