Венелин Петков получи нов жесток удар от Николета Маданска!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сагата между Николета Маданска и Венелин Петков продължава с пълна сила, въпреки че журналистката отдавна е взела нещата в свои ръце и е продължила живота си. 

Бившият шеф на новините в bTV явно е видял какво е изгубил в лицето на блондинката, която му роди и две деца, и я е помолил за прошка. Вероятно отминалите празници, които е изкарал сам, са го отрезвили за случващото се в личния му живот. Шансовете му да оправи ситуацията обаче, са направо сведени до нула.

Спортната журналистка е категорична, че не желае повече да има нищо общо с Петков и директно го отразяла. Чаровната блондинка не вярвала, че бащата на синовете й може да се промени, освен това връзката им и друг път е била поставяна пред изпитания, които те търпели заради децата.

От известно време Николета не искала даже да чува за Венелин и сприхавия му характер. Налагало се да поддържат комуникация заради малките Йоан и Михаил, но водещата гледала да ограничава контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала много по-спокойна и уверена. Майка й помагала за децата, а и семейната къща била достатъчно голяма, за да побере всички.

Освен в личния живот, бившият шеф в bTV има и проблеми в професионалната област, след като бе отстранен от директорския пост в медията и започна работа като даскал в частно школо. Той преподава „Глобални перспективи“ на английски език, а учениците му са деца от първи до пети клас. И въпреки че дейността му е лека и приятна, заплатата му тогава не стигала да си покрива всички разходи, като дори се наложило рязко да свие бюджета си, което породило още конфликти с Николета.

Припомняме, че Петков бе уволнен от bTV в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години, а Венелин не й оказвал нужната подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, пише „Хотарена“.

Спортната журналистка още не е решила дали да се върне на работа в телевизията, след като майчинството й свърши. Напоследък тя все повече се увлича по готвенето и не крие, че мечтае някой ден да го превърне от хоби в професия. Водещата открай време иска да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти. Сладките изкушения са силната й страна, дори лично приготвя кейковете за празниците на синовете си. След раздялата с Петков тя наблегнала на готвенето, за да разпуска напрежението, и така още повече усъвършенствала кулинарните си умения./show.blitz.bg

Николета Маданска съсипа Венелин Петков Николета Маданска се готви да се върне в Би Ти Ви напук на вече бившия си мъж Венелин Петков. Докат…Dec 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!