Българските спецчасти: Помогнете ни да върнем старшина Мирослав Павлов към нормален живот

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Преди три месеца, нашият колега старшина Мирослав Павлов пострада сериозно при изпълнение на служебните си задължения, написаха във Фейсбук Сили за Специални операции.

Седмица след инцидента никой не даваше гаранции, че той ще се събуди от комата, в която беше изпаднал след тежката закрита дифузна черепно-мозъчна травма.
Днес, три месеца по-късно, с-на Павлов вече е в съзнание, разговаря с близките си, с медиците от Военна болница – Пловдив, като бавно възвръща функционалните възможности на тялото си.

Този напредък изцяло дължи на лекарите от ВМА – София и Пловдив, всекидневните грижи на своето семейство и моралната подкрепа на всички негови колеги и приятели, които се молят ежедневно за неговото възстановяване.

‼️Сега, той има нужда от интензивно лечение и специална рехабилитация, които да помогнат за връщането му към нормален начин на живот.
Към настоящия момент в #СКСО  е инициирана кампания за ежемесечно събиране на средства на доброволен принцип за подпомагане на лечението му. За възстановяването му е необходимо в кратко време да се събере сума от
150 000 евро, която е непосилна за неговите близки.

Средствата са необходими за специализирана рехабилитация, медикаментозно лечение и транспортиране до болничното заведение в чужбина, като на този етап е разговаряно с болници в Турция и Израел.
Обръщаме се към Вас с молба – помогнете ни да съберем нужните средства за лечението на Мирослав и да дадем шанс на един достоен военнослужещ от Специалните сили на Българската армия да си върне живота!!!

Дарителската сметка е: 
„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД
IBAN: BG69UNCR70001525005765
BIC: UNCRBGSF
Валута: ЛЕВА

Титуляр: Мирослав Павлов Павлов
PayPal: help_miroslav@abv.bg
Моля, споделете тази публикация, за да достигне до повече хора!!!
Благодарим Ви за всеотдайната подкрепа!!!

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!