България се влюби: Цвети Абитуриентка сложи всички в малкия си джоб на бала.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадри и снимки социални мрежи: България се влюби: Цвети като абитуриентка сложи в малкия си джоб всички. Може би най-трепетният ден за Цвети от Хелс китчън настъпи.

Момичето отпразнува завършването си и абитуриентския си бал, като сподели тези мигове със своите най-нови и може би близки приятели и колеги от последния сезон 5.

Както бяха обещали част от тях я изпратиха на вълнуващата и приказна вечер. Цвети бе като принцеса в розова си рокля и заобиколена от приятели и колеги.

Нейни фенове в социалните мрежи я заляха с пожелания и положителна енергия.

Попътен вятър, Цвети! Желая ти много здраве,щастие и късмет! Ти можеш и го доказа, но нали знаеш, че навсякъде има много МИШКИ, да не ти пука!!!УСПЕХ!!!

Честито завършване, бъди жива и здрава, Слънце и много успехи. Хубавото време и по пътен вятър да бъдат с теб Цвете. Страхотно изглеждаш,мила. Весело да ти бъде. ❤️

Честито завършване, усмивке!

На добър час и попътен вятър Цвети! Забавлявай се, и бъди все така готина и щура! Цялото семейство те обожаваме

Желая ти все така да си усмихната, щура, борбена и целеустремена. Не се отказвай от себе си  дори и когато да е най трудно в живота. Не позволявай никой и нищо да не ти попречи да сбъдваш мечтите си. Забавлявай се на живота докато не е прекалено късно .На добър час сладурче. И занапред да постигнеш куп, куп, куп успехи. Бъди щастлива Обичам те!!!!!!

Пожелавам ти само хубави неща, Цвети! Честит празник!
Поздравления за тези участници от предаването, които те уважиха!

Харесвам тези млади и трудолюбиви хора, готови да се борят за успехи и да се веселят приятелски, когато почиват. Мисля, че досега в предаването не е имало толкова приятелски отношения, както в този сезон. Желая успех в живота на всички!

За близо три месеца тя стана любимка на зрителите и на шеф Ангелов, като ги спечели най-вече със своята непринуденост, откровеност и простота. Цвети успя да остане далеч от интриги и игрички докрай, затова и няма участник, който да е останал с лоши чувства и разочарование към нея.

Източник:Vihrogon.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!