Браво! Филип Киркоров се жени във Варна (СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Руската мегазвезда Филип Киркоров ще се жени! Новината потвърди самият той пред медиите. Изпълнителят на множество български хитове ще каже „Да!“ на 43-годишната актриса Екатерина Гусева първо у нас, а след това и в Москва.

Сватба с 500 гости в Сливенско завърши кошмарно11 гости на сватба в Сливенско са били приети в болница заради хранително натравяне. Информацията е …Oct 15 2019vijti.com

„Сватбата ще е в България заради баща ми. Той много ще се зарадва“, потвърди Киркоров. Бащата на звездата е роден и живее във Варна. Най-вероятно и сватбата ще бъде там.

Младоженката напоследък е неотлъчно до руснака с български корени. Тя го придружи и по време на посещението му в Баку. Катя се разбира прекрасно с двете деца на Киркоров – Алла Виктория и Мартин. Самата Гусева в интервю пред руската преса твърди, че мечтата й била да се омъжи.

„Харесвам много Филип. Не искам да споделям личния си живот, но това, че той е по-възрастен от мен, не ме притеснява. На този етап аз повече от всичко искам да стана майка“, заявява красавицата.

14 години след развода с Алла Пугачова Киркоров очевидно е решил, че ще се постави брачните окови втори път.

Странното е, че само преди месец в известното руско шоу „Битка на ясновидците“ екстрасенска предсказа, че Филип ще намери замяна на бившата си съпруга Пугачова и в близките две години отново ще мине под венчило. Киркоров не коментира твърдението, но с усмивка обясни пред камерите, че и той се замислял за подобна стъпка.

Междувременно луда фенка отново заплаши изпълнителя. Той сподели на профила си пост с текст: „Жената на Киркоров се върна!“. С това изявление в инстаграм, снимано от пресата, певецът обяви собственото си изумление от факта, че жената, която го преследва с години, е на свобода и ще продължи да го преследва.

„Мислех, че този шок е останал в миналото, но се оказа, че не е“, написа Филип, публикувайки видео със своята почитателка от Украйна. Тя твърди, че се е срещала с изпълнителя и той дори й обещал да се ожени за нея, но после я зарязал.

„Да, ще се женя, но не за теб, мила моя. Имам си друга жена“, обясни певецът в профила си, а виртуалните му приятели го подкрепиха за пореден път в борбата му с нахалничката.

Митака и Джулия гъзареят с две ферарита на сватбата сиКристиан Кирилов, който стана известен с ролята на Митака в сериала „София ден и нощ“ и фолк певицат…Oct 11 2019vijti.com

Източник: lupa

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!