Бил Гейтс обяви кога очаква да се възобновят пътуванията във вида им отпреди пандемията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милиардерът добави, че дотогава трябва да бъдем изключително внимателни заради несправедливостта по разпределянето на ваксините.

Бил Гейтс: Всички богати държави трябва да преминат на 100% към синтетично месоМилиардерът Бил Гейтс споделя в най-новата си книга, че всички богати страни трябва да преминат на 1…Feb 21 2021vijti.com

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс обяви кога очаква да се възобновят глобалните пътувания във вида преди пандемията. Гейтс не посочи конкретна дата, когато това ще се случи, но изказа съмнение, че ще е през настоящата година.

„Очаквам глобалните пътувания да се възстановят в един момент през 2022 г.“, посочи той по време на събитие в аудио платформата ClubHouse и цитиран от „Нюзуик“.

Милиардерът добави, че дотогава трябва да бъдем изключително внимателни заради несправедливостта по разпределянето на ваксините в някои части на света, визирайки по-бедните страни.

Въпреки че вече е ваксиниран, Гейтс бе категоричен, че ще продължи да носи маска и да спазва дистанция, най-вече спрямо хора, които все още не са имунизирани, предава „24 часа“.

Защо Бил Гейтс призова всички да се откажат от телешкото при положение, че той го ядеТова не е първият път, когато великите умове на този свят настояват да не се яде този или онзи проду…Feb 19 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!