Бил Гейтс: Ваксините са важни

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ваксините са важни, това е казал Бил Гейтс пред BBC.

Американският милиардер е дал обширно интервю за британската медийна корпорация в навечерието на очакван световен форум, посветен на изследвания и разработване на препарати за имунизация. Предвижда се световни лидери, големи международни компании и частни лица да съберат над 7,4 милиарда долара за тази цел.

Един от най-известните холандски хомеопати в света категоричен: ваксините, антибиотиците и противозачатъчните са много вредни за здраветоТон Янсен е световноизвестен хомеопат, автор на революционния метод на хомеопатичната детоксикация. …Nov 26 2018vijti.com

„Всяко едно дарение в тази насока е добре дошло, защото то ще може да спаси живота на милиони хора по целия свят“, е посочил още Гейтс.

BBC припомни, че заради световната пандемия от коронавирус около 80 милиона деца по цял свят са пропуснали насрочените имунизации срещу други заболявания (детски паралич, морбили и други). „Това създава допълнителна опасност за здравето и живота на децата“, е заявил милиардерът.

Според думите на един от основателите на високотехнологичния гигант „Майкрософт“ е имало още един риск. „Дезинформацията относно това, че ваксините са били опасни за хората, че са били част от световен заговор и т.н. представлява огромна опасност за борбата срещу много болести, включително и срещу COVID-19″, е посочил той.

„Един ден, когато ние се сдобием ваксина срещу коронавирус, ние ще я разпространим в световен мащаб“, е посочил още Гейтс.

НАСА с тежка диагноза: Пръскат ни с тежки метали и ваксини от въздухаТретират ни с литий повече от 45 години Ученият от НАСА Дъглас Роуланд заяви официално пред медиите,…Dec 17 2018vijti.com

Източник:дунавмост
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Мътно е ТВ бъдещето на Гала. През юли нейното предаване "На…
error: Content is protected !!