Бесен младоженец избяга от сватбата си, причината е смайваща

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Младоженец избяга от собствената си сватба, след като новите му роднини не пожелаха да задоволят кулинарните му предпочитания. 

В крайна сметка тържество имало, защото след броени часове чревоугодникът се врекъл във вечна вярност на момиче, което успяло да угоди на желанията му, пише Timesnownews.com.

В деня на тържеството младият индиец Рамакант Патра пристигнал в селото на невестата с голямото си семейство. Именно там трябвало да се състои дългоочакваната церемония.

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата ѝ се превърна в адСвекървите могат да напишат цяло ръководство за това как да прецакат сватбата на сина си. Пример за …Aug 7 2021vijti.com

Отначало всичко вървяло по мед и масло и двете семейства се разбирали много добре. Но празничната трапеза успяла да развали цялото тържество.

След като всички традиционни ритуали били изпълнени, сватбарите се събрали на масата. Младоженецът решил веднага да покаже вкусовите си предпочитания и помолил семейството на булката да приготви любимото му ястие – овнешко къри. Когато обаче седнал на масата, с възмущение забелязал, че никой не е изпълнил желанието му.

Недоволството на близките му било толкова голямо, че боят между сватбарите се разминал на косъм.

„О, това е всичко“, заявил Рамакант. И напуснал къщата на булката.

Рамакант Патра

След като близките на невестата се окопитили, решили да върнат младоженеца беглец. Той обаче категорично отказал да се занимава с тях.

И докато роднините на булката се опитвали да го успокоят, неговите близки вече му били намерили нова съпруга. В селото те срещнали момиче, което знаело как да готви къри и било готово да се омъжи, без дори да е виждало бъдещия си мъж.

Така до края на деня Рамакант имал нова съпруга, с която се прибрал у дома.

Недоволни от развоя на събитията, роднините на изоставената булка първо смятали да подадат сигнал в полицията, за да върнат упорития младоженец, но после променили решението си и насочили усилията си към търсене на нов мъж. /jenata.blitz.bg

Годеникът на убитата Мария: Щяхме да подпишем тази събота, а сватбата – през септември„Възнамерявахме да подпишем в гражданското с Мария тая събота, на 28 август, а сватбата щеше да бъде…Aug 27 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!