Астролог: 27 април ще е съдбовна дата за епидемията от коронавирус в България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса. Но светът се намира в пандемия, чийто край за момента е трудно да се прогнозира. Единствените хора, които се наемат да кажат кога ще свърши всичко това, са астролозите. Световноизвестния астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България пред Нова тв.

Топастроложка: Велик владетел ще спаси България през 2020-аЕдна красива българка е сред световните топастролози в интернет през последните години. Лада Дунчева…Mar 26 2020vijti.com

Той е утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в Европа, САЩ и Близкия изток.  Астрологът припомни, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн – две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е рецесия, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети отново се събират. В България обаче ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енергия, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще ползваме енергията на Юпитер. Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си – първи дом.

Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.

Топ астроложката Алена с политически хороскоп на страната ни: Борисов е във възход, да не вярва на сълзиКаква ще е 2020-а за България в политически план, какви са предизвикателствата пред правителството и…Jan 15 2020vijti.com

Източник:пловдив24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!