Арестуваха Данчо Катаджията

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, бе задържан преди минути в „Пирогов“ и отведен в следствения арест в град Ловеч.

Неочаквано: Мария се показа без капка грим СНИМКАФолкпевицата Мария реши да се покаже без капка грим. Това е доста неочакван ход от миньончето, тъй к…Oct 27 2019vijti.com

Това се случва след разследване на Нова телевизия. Ще ме бъдат повдигнати две обвинения още днес, за принуда и документни измами.

Йордан Петков бе обявен за издирване. Откриха го в Пирогов в отделението по кардиология. Диагнозата му е била прединфарктно състояние, но от дирекция „Вътрешна сигурност“ и прокуратурата поискаха експертиза да проверят дали това е така.

Оказа се, Данчо Катаджията е здрав, а диагнозата фалшива.

Той бе отведен с белезници. Задържан е за 72 часа. В понеделник прокуратурата в Ловеч ще поиска постоянен арест за Петков.

Йордан Петков е разследван за укриване на доходи, контрабанда на цигари, принуда, търговия с влияние, пране на пари и данъчни престъпления.

Катаджията Иван спря Мария и се влюби (СНИМКИ)Повреда във фара доведе двойка до олтара. Така може да се опише запознанството на пловдивчаните Иван…Oct 19 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!