Андрей, погрижи се за жена си: Видът на Емануела Толева ужаси мрежата! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На екскурзия в Малайзия са продуцентът Андрей Арнаудов и симпатичната му жена Емануела Толева. Въпреки че би трябвало да кажем „симпатична и чаровна доскоро“, защото това, в което се е превърнала искрено изплаши потребителите. Нищо повече – ужаси много от тях.

Андрей пусна снимки, на които двамата с Емануела се намират във фитнес зала. И докато той си е ок – такъв, какъвто винаги сме го знаели, то тя е неразпознаваема. Емануела Толева винаги е била слаба, но сега не може да се определи като такава, по-скоро се е свършила – живи мощи!

Сами виждате реалната гледка – краката, а и цялото тяло на Толева, са като пръчки – няма извивки, няма апетитни форми, има просто една точилка, която се води жена. Какво се е случило с нея, не е ясно, но хората масово пропищяха.

„Ти нормална ли си?! Откога страдаш от анорексия?! Момиче, стегни се, защото на нищо не приличаш! Костите ти се броят, бе! И това го смяташ за красиво ли – напротив, това би убило и най-дивата страст. Очевидно е, че имаш хранително разстройство, така че вземи мерки“, коментират потребители.

И съветват Андрей Арнаудов да погледне сериозно на въпроса и да окаже подкрепа на половинката си, защото в подобни случаи осъзнаването на проблема е от основно значение.

Андрей: Горд съм, че синът ми се казва като баща ми. При второ дете Емануела ще избере името / СНИМКИ и ВИДЕОТелевизионният водещ и продуцент Андрей Арнаудов бе гост в предаването „Търси се“. В началото Нели Х…Sep 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!