Ангелов си тръгва, сменя го Мутафчийски

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Вчера ли беше последният брифинг на министър Костадин Ангелов? Поне в това правителство – да, ако професорът наистина се кандидатира за депутат.

Това твърди Марица.бг относно евентуални рокади в Щаба, ръководещ борбата с епидемията у нас.

Очаква се хирургът да поведе листата на ГЕРБ във Варна , като по информация на пловдивския сайт, решението му ще бъде обявено в понеделник директно в ефира на една от националните телевизии. И да, той ще обяви, че се кандидатира за депутат.

Доц. Атанас Мангъров: Най-дразнещото е, манипулират данните, за да плашат хората”Това, което се наблюдава, и е най-дразнещото и плашещото, е, че има едно манипулативно представяне …Feb 20 2021vijti.com

В такъв случай професор Ангелов трябва да излезе отпуск, както изисква законът – един месец преди изборите или от 4 март включително.
Това означава, че министърът няма право да участва в пресконференциите.

Сигурен фаворит изглежда шефът на Щаба генерал Венцислав Мутафчийски. Директорът на ВМА има пребогат опит от пролетта, когато изнесе най-тежките месеци с по два брифинга на ден.

Очаквано е спрягано името и на доц. Ангел Кунчев, но по всяка вероятност Мутафчийски ще се завърне пред микрофона на водещ пресконференциите.

Мангъров: Обикновено тези, на които не им върви в професията, стават политициОбикновено тези, на които не им върви в професията, стават политици. При мен случаят е друг. „Който…Feb 21 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Искаме си земите! Ньойският договор изтече!
error: Content is protected !!