Алена стресна Бойко: ГЕРБ печели изборите, но правителството е под въпрос

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ретроградният Меркурий приключи на 21 февруари. Всъщност планетата не ни тормози, тя само отправя предупреждения. Планетата не хапе, по-скоро ние постоянно я упрекваме и нападаме за несгодите. Следващият период с ретроградно движение на Меркурий е от 30 май до 23 юни.

Д-р Антония Първанова: С третата вълна на C 19 ни готвят за изборна победа на ГЕРБНас определено ни готвят за изборна победа на ГЕРБ, а Европа дали се готви за трета вълна е въпрос н…Feb 6 2021vijti.com

Затова е в наша полза сега да се стегнем, да сме дейни и активни до 30 май. Особено, ако сме си почивали в периода на ретроградност“. Това коментира пред БТВ астроложката Светлана Тилкова-Алена.
Тя допълни, че март е хубав месец, защото природата се събужда за нов живот.

4 април ме изненада като дата за изборите. Тя съдържа много четворки и дори общата вибрация на датата е 4. Предизборната кампания е орисана да е агресивна, но това няма да донесе успех на партиите. Агресията ще стресне избирателите. Кампанията трябва да бъде мила, тиха и спокойна, с ясни послания. Партиите трябва да се отворят за доброто.

За ГЕРБ е заложено да спечели изборите, но може да не състави правителство“ – анализира астроложката.
Тя уточни, че през този век всъщност няма огледални дати. Има единствено атрактивни дати и те са: 21.02.2021; 12.02.2021; 20.10.2010; 20.12.2012.

През следващия век например има 13 огледални дати.
Алена припомни, че датата за брак няма нищо общо с вибрацията на новото семейство. Тази дата трябва да се изчислява от датите и звездните карти на младоженците.
Астроложката допълни, че съботните сватби трябва да се правят след залез слънце. През другите дни може по всяко време.

Цветанов при Хекимян: Щях да напусна ГЕРБ и без Апартментгейт. Заплатата ми е колкотоПри всички случаи щях да напусна ГЕРБ. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цвета…Feb 14 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
ИСКАМ ЗАКОН СРЕЩУ ОТРИЧАНЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО, КАКТО ИМА ЕВРОПЕЙСКИ…
error: Content is protected !!