Алекс Сърчаджиева: Нямах пари да погреба Ласкин!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„Нямах пари да погреба Иван Ласкин“, призна Алекс Сърчаджиева в разговор с Ники Кънчев в новата му видео поредица „Важното за теб“. Тя буквално е банкрутирала покрай лечението на любимия си мъж, който няколко месеца се бореше за живота си в няколко столични болници, научи Lupa.bg. 

Алекс Сърчаджиева 7 месеца след смъртта на Ласкин: Времето не лекува, става по-трудноАлекс Сърчаджиева изгуби бащата на дъщеря си и това е за цял живот. Загубата е тежка и непреодолима,…Jul 27 2019vijti.com

„Важното за мен е София. Нищо друго не искам. Искам да съм жива и здрава, за да я отгледам. Искам детето ми да е добре, да е щастлива и да имам хората, които са около мен“, сподели Алекс пред своя добър приятел и колега.

Припомняме, че в началото на тази година младата актриса и тв водещ загуби своя любим Иван Ласкин и животът й само за няколко минути  животът й се преобърна на 180 градуса.

„Стегнала съм се, заради София. Аз нито се оплаквам, нито има за какво да се оплаквам. Човек си минава през някакви неща. Страшни са. Намираш смисъл да продължиш напред. Моят смисъл е София. Това е“.

Източник: lupa

Александра Сърчаджиева навърши 36 години, думите на Ласкин за ЧРД още отекват в сърцето йВодещата на „Биг Брадър” Александра Сърчаджиева вчера стана на 36 години. Красивата актриса посреща …May 21 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!