Ако миете лицето си ТАКА, ще кажете СБОГОМ на увисналата кожа и бръчките!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

За една жена външният вид е от особено значение. Когато преминем определена възрастова граница грижата за кожата се превръща в задължение, особено ако искаме да надхитрим хода на времето и да прикрием измененията, свързани с възрастта от една страна и от друга – с нездравословния начин на живот, замърсяването, както и много химикали.

Ето защо много жени имат проблеми с запушени пори, акне, бръчки и др. Обикновено първо посягаме към скъпите търговски продукти, които обещават да помогнат, но това съвсем не е така. Някои от тях освен че струват доста, също са и наситени с различни химикали, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза.

Кожата на лицето ни е много деликатна. Трябва да внимаваме какво ще използваме. В тази статия ще ви представим невероятно средство, което ще ви помогне да излекувате акне, бръчки и много други кожни проблеми, без да причиняване на странични ефекти.

сода и кокосово масло

Сода за хляб и кокосовото масло са 2 съставки, които са изключително полезни. Народната медицина ги използва и лекува всеки проблем с кожата. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са изключително ефективни. Можете да използвате това лекарство като ежедневен лосион.

Содата е кристално съединение, което обикновено се продава под формата на прах. Тя може да подобри качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Може да се използва и като дезодорант и за избелване на зъби. Тази съставка балансира рН на кожата, защото притежава амфотерни свойства.

Кокосовото масло също добре третира кожата ни. То е пълна с хранителни вещества, които правят кожата чиста и хидратирана.

Маска против увисване и бръчки с кокосово масло и сода

Съставки:

  • 2 супени лъжици кокосово масло
  • 1 супена лъжица сода за хляб

Приготвяне:

Използвайте малка купа, за да смесите добре съставките.

кокосова маска

Ще получите паста, която трябва да нанесете върху кожата си с помощта на кръгови движения.

Оставете сместа на лицето за 10 минути. Измийте обилно с топла вода.

След това не се нуждаете от овлажнител, тъй като кокосовото масло дълбоко овлажнява кожата ви.

маска кокосово масло

Майната им на бръчките, да остарееш е привилегия!Нямам никакво желание да се връщам в 20-те си години. Изобщо даже, а още по-малко в гимназиалния пер…May 31 2022vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!